Met onder andere de lancering van een groot aantal nieuwe Ultimo features, een gastlezing van volksheld Sven Nys en lezingen van diverse experts uit de markt, had het congres niet alleen een uitstekend programma, het evenement was met ruim 160 bezoekers ook het drukst bezochte congres van Ultimo België ooit. We kijken daarom met trots terug op het Ultimo Congres België, wat afgelopen donderdag 6 oktober plaatsvond in Lamot, Mechelen.

Afwisselend programma

Het congres bood voor ieder wat wils. Er werd uitgebreid stilgestaan bij de nieuwste Ultimo features, waaronder de Ultimo 2016R2 release, waarin gebruikersflexiliteit is gerealiseerd. Ook werd er een blik in de toekomst geworpen, met een overzicht van functionaliteiten die in de 2017 release zijn gerealiseerd, zoals Energiebeheer, Multi-Language en verbeterde kosten- en budgetregistratie. Omdat kennisdeling ook een belangrijk speerpunt is van onze congressen, kregen drie experts uit de markt de kans om hun kennis op het gebied van Facility, Maintenance & IT Service Management te delen met de bezoekers. Mainnovation gaf praktische toepassingen op het gebied van Value Driven Maintenance, Freestone vertelde over de huidige trends in facility management en Connect The Dotz lichtte toe hoe je door middel van het ISM-model de IT-dienstverlening onder controle krijgt. Tijdens de pauzes kon er gebruik worden gemaakt van een interessante partnermarkt. Aanwezige partners waren BEMAS, Freestone en Mainnovation. Een absoluut hoogtepunt in het programma was de lezing van Sven Nys. Dat de beste veldrijder aller tijden nog steeds ongekend populair is, bleek wel uit de vele gasten die met de sportman op de foto wilden. Tijdens zijn verhaal ging Sven in op de factoren die hem tijdens zijn carrière hebben geholpen bij het bereiken van zijn successen en hoe deze factoren een rol hebben gespeeld bij het genereren van werk voor de toekomst.

Ultimo Award

Traditiegetrouw werd de dag afgesloten met de uitreiking van de Ultimo Award 2016. Drie uiteenlopende kandidaten waren genomineerd: Christelijke Mutualiteit, Betafence en Project OPERA. Door middel van een onafhankelijke stemming heeft het publiek bepaald dat Project Opera de winnaar is van de Ultimo Award 2016. Lamot Mechelen had, net als vorig jaar, weer gezorgd voor een uitstekende ambiance en catering. Naast een heerlijke broodjeslunch, heeft de congreslocatie een smakelijk afsluitend walking dinner geserveerd. Dit maakte het 10-jarig bestaan van Ultimo Belgium bvba tot een waar feest.

Een foto-impressie van het Ultimo Congres België 2016 (incl. de foto’s met Sven Nys) vindt u op onze facebookpagina.

De nominatiefilms van de Ultimo Award vindt u op onze youtube-kanaal.

Andere blogs geschreven door Wim De Beer

Wij staan voor u klaar
Mike Timmerman Sales Manager
mike.timmerman@ultimo.com
+32 15 44 41 44