Ultimo Software Solutions is ISO27001 gecertificeerd

geplaatst in: Nieuws | 0

Op 22 november 2017 mochten Ultimo Software Solutions bv, Ultimo Belgium bvba en Ultimo Software Solutions GmbH het ISO/IEC27001:2013 certificaat in ontvangst nemen. ISO27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging die eisen specificeert voor het ontwerpen, implementeren, uitvoeren, controleren en continu verbeteren van het Information Security Management System (ISMS).

Hoge mate van informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging lag altijd al in de cultuur van de organisatie, echter vraagt de markt steeds meer om een certificaat als bewijs en onderbouwing. ‘Onze klanten verwachten een hoge mate van informatiebeveiliging. Niet alleen op het SaaS-platform waar klanten hun data opslaan en verwerken, maar in al onze processen die horen bij het ontwikkelen, leveren en ondersteunen van onze software, voor zowel SaaS als on-premise installaties,’ aldus Michel Vloemans (Chief Customer Operations Officer). ‘We zijn dan ook blij dat we deze hoge mate van informatiebeveiliging in de vorm van een certificaat kunnen aantonen.’

Constant blijven verbeteren

Met het ISO27001 certificaat wil Ultimo een duidelijk signaal aan de markt afgeven dat informatiebeveiliging uiterst serieus wordt genomen en dat continue verbetering van het Information Security Management System wordt nagestreefd.

LinkedInFacebookTwitterGoogle+XINGEmailWhatsApp
Volgen Wim de Beer:

Manager Sales bij Ultimo Belgium bvba