Maintenance Antwerpen (21 & 22 maart 2018)

geplaatst in: Evenementen | 0

Easyfairs Maintenance, 21 & 22 maart in Antwerp Expo, is dé onderhoudsbeurs van België. De beurs biedt u een overzicht van trends en ontwikkelingen binnen alle domeinen van de onderhoudssector, waaronder: gereedschappen, smeermiddelen, veiligheidsmanagement, asset management en onderhoudssoftware. Easyfairs Maintenance Antwerpen is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de onderhoudssector, specialisten op het gebied van ICT, productie- en operational managers, aankoopmanagers, directeuren, etc.

Maak kennis met de maintenance management software van Ultimo

Sinds 1988 ondersteunt Ultimo onderhoudsprofessionals met de pragmatische Ultimo Maintenance Management software. Voor elke organisatie en ondersteuningsbehoefte biedt Ultimo passende oplossingen voor de duurzame instandhouding van kostbare en bedrijfskritische assets. Meer dan 1500 organisaties in binnen- en buitenland ervaren dagelijks hoe de Ultimo software u in staat stelt om de continuïteit van het productieproces te waarborgen, efficiënter onderhoudsbeheer toe te passen (eventueel door te werken met de Ultimo App), kosten te besparen en de veiligheid op de werkvloer te verbeteren (door geïntegreerde HSE-modules). De toepassing van de gebruiksvriendelijke en flexibele Ultimo software voorziet u en uw medewerkers van de juiste tools om de structuur, het inzicht en het overzicht te vergroten bij de uitvoering van hun werk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Bezoek stand C3004 en laat u volledig bijpraten of ontvang een persoonlijke demonstratie.

Digital Innovation Tour: Stem op de Ultimo Stopplanner!

Onderdeel van de beurs is de Digital Innovation Tour. De Digital Innovation Tour plaatst digitale innovaties in de schijnwerpers. De Ultimo Stopplanner is dit jaar genomineerd als innovatie. Met de Ultimo Stopplanner is het mogelijk om op efficiënte en overzichtelijke wijze diverse stops, turnarounds (shutdowns) en ander soort groot onderhoud of revisie gestructureerd te plannen en te beheren. Help Ultimo aan de Digital Innovation Award en stem op de Ultimo Stopplanner.

Kosteloos de beurs bezoeken?

Klik op onderstaande banner!

LinkedInFacebookTwitterGoogle+XINGEmailWhatsApp