Aan de slag met Ultimo

geplaatst in: Maintenance | 0

Van een defecte regelunit tot het vieren van successen. Zomaar een paar onderwerpen die de revue passeren in de tutorial ‘Aan de slag met Ultimo’. In het filmpje vindt u een uitleg over een aantal onderwerpen die u gegarandeerd tegenkomt bij een implementatie van maintenance management software.

Best practice ervaring

Aan de hand van meerdere praktische voorbeelden en de best practice ervaring die Ultimo adviseur Bas Wammes heeft opgedaan, krijgt u tips en handvatten om een implementatie tot een succes te maken. Zo ziet u dat de basisinrichting van de software een belangrijk onderdeel in de implementatie is. Dit zal waarschijnlijk niet als verrassing komen. Maar weet u ook al dat één van de grootste succesfactoren ligt bij het bepalen van het doel van de implementatie en blijven vasthouden aan dat doel?

Na het zien van de tutorial komt u waarschijnlijk tot de conclusie dat een CMMS-implementatie geen project hoeft te zijn wat bij voorbaat is gedoemd te mislukken. Door het zien van heuvels in plaats van bergen en door het volgen van de tips van Bas, heeft u straks een behapbaar project met behaalde successen die het waard zijn om te vieren!

Hoe gaat u straks aan de slag met Ultimo?

LinkedInFacebookTwitterGoogle+XINGEmailWhatsApp